fbpx

Установка для приготування цукрової вати

Обладнання знято з виробництва

Установка для приготовления сахарной ваты

Установка призначена для готування цукрової вати безпосередньо на місці реалізації вироби, шляхом розплавлення цукру і розпилення карамелі через спеціальні отвори за рахунок відцентрової сили, що виникає при високій швидкості обертання жиклерною головки.

Всі деталі, що контактують з харчовими продуктами виконані з харчових марок нержавіючої сталі і алюмінієвих сплавів.

Установка проста в експлуатації і обслуговуванні. Вона вимагає небагато часу для підготовки до роботи. Можливість переведення установки в режим очікування дозволяє значною мірою підвищити економічність її експлуатації.

Технические характеристики
Наименование характеристики одноцветная двухцветная
УСВ-1,1/220-6 УСВ-2,8/220-6 УСВ-2,8/220-6
Максимальная потребляемая мощность, кВт 1,1 2,8
Напряжение сети переменного тока, В 220±22
Производительность, порций/мин 6 2
Расход сахара на порцию, г 20 10+10
Время непрерывной работы, час 12
Нагревательный элемент ТЭН спираль
Количество нагревательных элементов 1 2
Габаритные размеры, мм:
– длина 670
– ширина 670
– высота 470 400
Масса (без масла), кг 25 20